Over Equus Reflectis

Over mij

Mijn naam is Noa de Jong en in november 2018 heb ik Equus Reflectis opgericht. In het voorjaar van 2018 heb ik mijn Centered Riding Level 1 diploma gehaald, maar ook daarvoor was ik al druk bezig met het geven van lessen en met het helpen van mensen met bij hun paard. Op mijn 7e ben ik begonnen met paardrijden en op mijn 12e ondersteunde ik de instructrice al bij haar lessen.

In de loop der jaren is mijn liefde voor paarden steeds groter geworden en daarbij groeide mijn kennis over paarden ook steeds meer. Ik merkte dat hoe meer ik te weten kwam over paarden en hoe ze in elkaar zitten, hoe liever ik die kennis wilde delen met anderen en hoe kan je je kennis nou beter delen dan bij het geven van lessen? Ik ben altijd erg enthousiast tijdens de lessen en wil zowel ruiter als paard zo goed mogelijk ondersteunen, zodat ze kunnen groeien als combinatie en zich allebei goed in hun lijf en goed in hun hoofd voelen. Zo hoop ik niet alleen de prestaties van de combinatie te verbeteren, maar ook het welzijn van en de band tussen ruiter en paard.

Personalised

This is a service description.​

Experienced

This is a service description.​

dedicated

This is a service description.​

OVERLINE

Get fit on your own pace

Kale chips knausgaard mustache blog fashion axe selfies salvia. Gluten-free post-ironic deep v typewriter. Cloud bread flannel poke, flexitarian vinyl.

OVERLINE

Team fitness

Organic seitan quinoa tumblr, brooklyn hammock tofu tattooed pork belly glossier lo-fi fam selvage. Succulents post-ironic distillery four loko.

Follow on twitter

Follow on instagram

Subscribe to youtube